Agenda Juridica IPA 1.0

Agenda Juridica IPA 1.0
Download Agenda Juridica IPA 
Free Agenda Juridica IPA
Agenda Juridica IPA for iPad|ipod|iphone4s
Cracked Agenda Juridica IPA for iPadOs

Description:

***Concurs Agenda Juridica, castiga un iPad2, detalii pe blog!
***Nou: Acum aveţi la dispoziţie gratuit in secţiunea Info versiunile actualizate până în data de 1 martie 2012 pentru: Codul Penal, Codul de Procedură Penală, Noul Cod Civil, Codul de Procedură Civilă, Legea taxelor de timbru. Se vor face actualizări săptămânale.

Agenda Juridică este un program unic pe piața românească, adresându-se în special persoanelor care activează în domeniul juridic (avocaţi, judecători, jurişti, lichidatori,executori, etc), dar şi oricărei persoane care are cel puţin un dosar înregistrat la instanţele de judecată. Agenda Juridică foloseşte site-ul public portal.just.ro şi un server dedicat pentru a extrage informațiile necesare.
Cu ajutorul acestui program puteți căuta rapid orice dosar înregistrat pe site-ul portal.just.ro, puteți ține o evidență a tuturor dosarelor care vă interesează, adăuga note și alarme, beneficiind și de funcția unică de actualizare a ultimului termen afișat pe portal.just.ro pentru toate dosarele introduse, cu posibilitatea de sincronizare automată și în timp real cu calculatorul!


Funcții detaliate:

- Căutare rapidă a dosarelor (după număr) la orice instituție din țară folosind site-ul oficial al instanțelor din România, portal.just.ro.
- Integrare în calendarul standard pentru iPhone și iPad, cu suport iCloud (iOS 5.0 minim) și integrare în centrul de notificări.
- Posibilitate de sincronizare automată cu Google Calendar și Outlook.
- Posibilitatea adăugarii unei alarme pentru fiecare dosar în parte, precum și adăugarea de notițe.
- Actualizarea ultimului termen pentru toate dosarele introduse și modificarea automată a datei în calendar, pe telefon și calculator în timp real!
- Vizualizare săptămânală sau lunară a dosarelor.

*Agenda Juridică funcţionează fără abonament lunar sau alte costuri suplimentare!

*Dacă aveţi probleme cu aplicaţia, înainte de a lăsa un review negativ, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă putea ajuta. De asemenea pe blog-ul nostru de la adresa agenda-juridica.blogspot.com, veţi găsi răspunsuri la întrebările dvs. precum şi comentarii la review-uri.


Download Here: